Proč byste měli být partnerem Asociace eshopů?

Protože s nástupem jednotného digitálního trhu, nástupem konkurence z USA, Asie, … přichází slovenským a českým eshopům obrovská konkurence. Jestliže nechceme, aby naše eshopy jeden po druhém zanikaly, aby desetitisíce lidí přišlo o práci, musíme eshopům pomoci širší, srozumitelnější a dostupnější nabídkou služeb.

píšuce plniace pero Job partner businessKromě výše zmíněného, právě tato oblast bude mít v nebližších letech stále větší potenciál růstu. Podle odhadů, do roku 2020 bude mít tento trh nárůst o 15-20% ročně.

Evropská komise pracuje na iniciativě jednotného digitálního trhu, která by měla zaručit jednodušší online prodej do ostatních členských zemí. Opatření by měla zahrnovat zjednodušení systému DPH, modernizaci autorského práva a zvýšení ochrany osobních údajů na webu. Zároveň Evropská komise usiluje o zrušení roamingových poplatků, o pokles doručovatelských poplatků a zrychlení mobilního internetu, co by zlepšilo možnosti nakupovat prostřednictvím mobilních telefonů.

Ve výsledku by tak mělo vzniknout prostředí, kde bude internetový prodej do celé unie stejně jednoduchý, jako je prodej na Slovensku nebo v České republice.

Poděkování našim partnerům:

ekonomicka univerzita v bratislave - logo EUBAEkonomická univerzita v Bratislavě

Ekonomická univerzita v Bratislavě od svého vzniku prošla různými změnami, které se týkaly názvu, zaměření, obsahu studia, ale také organizační struktury. Vznik školy se datuje od října 1940, kdy obchodní a průmyslové komory – bratislavská, banskobystrická a prešovská zřídily soukromou Vysokou obchodní školu v Bratislavě (VOŠ), které vláda udělila právo veřejnosti. V současnosti představuje největší univerzitu v SR, která zabezpečuje na všech stupních studia komplexní a ucelené vzdělávání v ekonomických a manažerských studijních programech.

Na Ekonomické univerzitě v Bratislavě se uskutečňuje výučba v 19 studijních programech na 1. stupni studia (bakalářské), ve 30 studijních programech na 2. stupni studia (inženýrské), v 1 studijním programu na 2. stupni studia (magisterské) a v 16 studijních programech na 3. stupni studia (doktorandské studium). Všechny studijní programy jsou akreditovány a garantovány interními učiteli univerzity včetně tří studijních programů, které můžou studenti studovat v anglickém, německém a francouzském jazyku. Studijní programy jsou kompatibilní se studijními programy obdobných vysokých škol v Evropě. Tuto skutečnost potvrdily také výsledky mezinárodní evalvace uskutečněné Evropskou asociací univerzit, které členem je také EU v Bratislavě.

logo emailkampane.czemailKampane.cz

Služba emailkampane.cz se řadí mezi přední poskytovatele email marketingových služeb v České a Slovenské republice. Disponuje mnoha funkcemi, drag&drop editorem, možnostmi automatizace, integrace, API a detailními statistikami. Je možno ji využívat jako online službu nebo integrovaně v rámci podnikového řešení, CRM nebo e-shopu.

logo coface for safer trade pre bezpečnejší obchodCoface Slovakia

Odborník na komerční rizka.
Asociace eshopů Evropské unie je autoritou a spolu s Coface Slovakia zároveň vystavovatelem certifikátu Excellent SME Certificate – pro eshopy, jejich dodavatele zboží a poskytovatele e-commerce služeb v České republikce a na Slovensku.

Společnost Coface, přední světový poskytovatel pojištění pohledávek, již téměř 70 let svojí činností pomáhá firmám na celém světě s jejich dlouhodobým rozvojem a přispívá k vytváření světového bohatství.

Ať působíte výlučně v České republice nebo v mezinárodním měřítku, víte, jak důležitá je ochrana proti riziku nezaplacení faktur, které může výrazně zbrzdit vaši podnikatelskou činnost a vaši společnost vážně ohrozit.
Dle statistik zasáhne více než polovina bankrotů malé a střední podniky (SME). Proto jsme speciálně pro tyto společnosti vyvinuli on-line řešení pojištění pohledávek - EasyLiner.

Graphic mail logo člen servisnej aliancieGraphicMail - Zutom, s.r.o.

GraphicMail je marketingová aplikace, která umožňuje uživatelům jednoduše vytvářet a publikovat emailové newslettery. Odesílání probíhá rychle a s vysokou doručitelností. Právě silná infrastruktura na odesílání ji odlišuje od konkurence.

Služba GraphicMail je nabízená v několika jazykových mutacích a podporovaná z více než 20 lokálních poboček po celém světě. Od září 2010 je dostupná také na českém internetovém trhu. Jejím poskytovatelem je společnost ZUTOM s.r.o. GraphicMail není pouze nástrojem pro email marketing. Je to služba, za kterou stojí lidé, kteří vám poskytnou odborný lokální support a poradentství.

Crystal Call logo - člen servisnej aliancie ASociácie eshopovCrystal Call, a.s.

Jsme nadnárodní společnost působící v oblasti consultingu a outsourcingu služeb komplexních call center od dubna 2004.

Díky korektnímu přístupu k našim obchodním partnerům, používání moderních technologií, ale hlavně profesionalitě našich zaměstnanců, patříme v této oblasti mezi evropskou elitu. Každoročně realizujeme více než 450 projektů pro klienty z celé Evropy.

Home Credit logo - člen servisnej aliancie Asociácie eshopov

Home Credit, a.s.

Společnost Home Credit a.s. je členem skupiny Home Credit. Společnost byla založena v roce 1997 a dceřiné společnosti HCBV působí v České republice, na Slovensku, Ruské federaci, Bělorusku, Kazachstánu, Číně, Vietnamu, Indii, Indonésii a Filipínách.

Společnost Home Credit a.s., založená v roce 1997, je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování v České republice. Společnost nabízí širokou škálu úvěrových produktů: půjčky v místě prodeje, úvěry na automobily, hotovostní půjčky, kreditní karty a konsolidaci úvěrů. V první polovině roku 2015 společnost poskytla úvěry v celkové výši 4,6 miliardy Kč.