Katalog eshopů

Katalog eshopů České republiky a Slovenska společně. Bezplatná registrace a propagace základních informací o eshopech. E-commerce, čili B2C + B2B a IT služby na jednom místě. Kupujte v českých a slovenských eshopech. Správná cesta na jednotní digitální trh Evropské unie. Marketing zdarma v Katalogu eshopů na webových stránkách Asociace eshopů.

Registrace, což znamená zároveň kategorizaci eshopů v Katalogu eshopů, je bezplatná. Stejně tak trvale bezplatná je i propagace základních informací o eshopech - doména, logo, krátký popis v každé kategorii a podkategorii, ve kterých nabízíte své zboží nebo služby. Vaše eshopy budou publikovány (ve smyslu uvedeného) ve třech katalozích eshopů na všech webových stránkách Asociace eshopů:

Bezplatnou registrací a propagací malých a středních eshopů v Katalogu eshopů pomáhá Asociace eshopů Evropské unie vytvářet jednotnou kategorizaci a taxonomii eshopů pro připravovaný jednotný digitální trh EU a zároveň poskytuje především malým a středním on-line podnikatelům bezplatnou propagaci.

Katalog eshopů, Katalog dodavatelů a Katalog e-commerce služeb je tu jako součást nové, moderní prezentační a komunikační platformy Evropské unie mezi eshopem, kupujícím a dodavateli zboží a služeb pro eshopy.

Kupující, dodavatelé zboží pro eshopy a dodavatelé služeb pro eshopy, zde budou mít svůj trh jako na dlani.

B2C na dlani

V současné době jsou informace o více jak 40.000 eshopech v SR a ČR roztříštěny v desítkách katalogů a seznamů. Také z tohoto důvodu, vzhledem na v podstatě společný trh, kategorizujeme a propagujeme eshopy v ČR a na Slovensku v jediném společném Katalogu eshopů. V České republice na eshopy.asociaceeshopu.cz, na Slovensku na eshopy.asociaciaeshopov.sk a pro ostatní země EU na eshopy.eshopsassociation.eu.

Vážený majiteli eshopu.

Aktuálnost údajů můžeme dosáhnout pouze ve spolupráci s Vámi. Jestliže se Váš eshop v Katalogu eshopů Asociace eshopů nachází, zkontrolujte, prosím, aktuálnost publikovaných údajů. Pokud máte zájem o rozšířené publikování počtu kategorií, nebo podkategorií, ve kterých nabízíte zboží, nebo máte zájem o doplnění textů a podobně, vložte své údaje do formuláře v části Registrace = Kategorizace eshopů. Ve smyslu Obchodních podmínek je aktualizace údajů bezplatná.

Vstup do Katalogu eshopů