Katalog dodavatelů zboží

Planéta B2B medzi rukami

Katalog dodavatelů zboží pro české a slovenské eshopy. Propagace základních informací dodavatelů zboží pro eshopy. E-commerce, čili B2C + B2B a IT služby na jednom místě. Prodávejte českým a slovenským eshopům. Správná cesta na jednotný digitální trh Evropské unie.

Po registraci dodavatele Asociace eshopů zveřejní v Katalogu dodavatelů tyto informace:

• logo;
  • URL;
  • krátký popis - ve všech kategoriích a podkategoriích, ve kterých nabízíte své zboží nebo služby. V každé kategorii a podkategorii můžete mít max. 180 znaků.

Zveřejnení uvedených informací v Katalogu dodavatelů je zpoplatněno částkou €30,00 Eur/rok (bez DPH) za každou URL dodavatele. Tyto údaje budou zveřejněny ve třech katalozích dodavatelů na webových stánkách Asociace:

Katalog dodavatelů je zde pro eshopy. Umožňuje všem eshopům najít nové partnery, rozšířit svůj sortiment o nové kategorie zboží, být konkurenceschopný. Velkoobchod ročně dodává eshopům zboží v hodnotě kolem 80 miliard českých korun, ale vzhledem na nízkou informovanost a nedostupnost údajů, jsou nakupující v eshopech odkázáni na úzkou skupinu několika málo dodavatelů, většinou také eshopů.

Asociace eshopů ve spolupráci s dodavateli zboží předkládá společnou prezentaci těchto B2B dodavatelů. Pro lepší přehlednost jsou v katalogu dodavatelé zboží řazeni do kategorií a podkategorií téměř totožných s členěním eshopů v Katalogu eshopů.

Význam on-line B2B trhu neustále roste, o čem svědčí také čísla:

podíl on-line B2B na celkovém B2B v USA

on-line B2B perspektivy

Vzhledem na v podstatě společný trh, prezentujeme dodavatele zboží v ČR a na Slovensku v jediném, společném Katalogu dodavatelů. V České republice na asociaceeshopu.cz, na Slovensku na asociaciaeshopov.sk a pro ostatní země EU na eshopsassociation.eu.

Další informace najdete ZDE: Obchodní podmínky pro dodavatele.

Vstup do Katalogu dodavatelů